Schoonheidssalon BeautyWish Coevorden

Wat klanten zeggen

Alavon de Jonge

Nog mooier dan ik had durven dromen!

Bij deze wil ik even aangegeven dat ik super tevreden ben na het zetten van mijn wenkbrauwen. Ze zijn nog mooier dan ik had durven dromen! Zelfs de pijn viel reuze mee en nu 1 dag later heb ik er al geen last meer van! En de reacties zijn ook geweldig! Bedankt Beautywish

Adinda Supusepa

Een echte aanrader als u erover nadenkt dit ook te willen laten doen

Vandaag geweest om mijn wenkbrauwen te doen, had ze elders gedaan en was niet tevreden! Nu zijn ze super en ben er dan ook onwijs blij mee!!! Ook heeft ze wimper extensions bij me gezet en ook daar ben ik super blij mee! Nadia is een leuke vriendelijke meid dus een echte aanrader als u erover nadenkt dit ook te willen laten doen ;)

Marjolein Veenstra

Supermooie wimper extensions

Supermooie wimper extensions, zelfs na 3 weken nog!

 

Impressie

Afspraak maken

U kunt hier aangeven welke behandeling u graag zou willen en wanneer. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht of uw afspraak ingepland kan worden.

Plan je behandeling
Pupa | Schoonheidssalon BeautyWish Coevorden
Annemarie Borlind | Schoonheidssalon BeautyWish Coevorden
Oh My Lash | Schoonheidssalon BeautyWish Coevorden

Copyright Schoonheidssalon BeautyWish Coevorden - Alle rechten voorbehouden